header_banner_image
header_banner_image_mobile

Winterstalling op Recreatiepark Het Eperwoud 

Heb je geen plek om je caravan of camper thuis te stallen? En ben je op zoek bent naar winterstalling op de Veluwe? Dat is mogelijk op Het Eperwoud. Wij stallen je kampeermiddel op een apart veld, waar hij de hele winter kan blijven staan.

Heb je een seizoenplaats op Het Eperwoud en mogen we je volgend jaar weer verwelkomen? Dan is de winterstalling ideaal, hoef je je caravan of camper niet meer heen en weer te vervoeren. En in het voorjaar is jouw plekje zo weer klaar voor het kamperen.

Tarief winterstalling

Bij een winterstalling op Het Eperwoud, verplaatsen we alle kampeermiddelen naar een apart veld (niet overdekt). Dit gebeurt in de eerste week van november, je kunt hem dan zelf verplaatsen of wij doen dit voor jou. Zo hebben we in het winterseizoen alle ruimte om onderhoud te plegen aan het kampeerterrein en deze klaar te maken voor een nieuw kampeerseizoen. 

Winterstalling 2023/2024 € 175,-
   

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheid van winterstalling op ons park of een reservering maken? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.