header_banner_image
header_banner_image_mobile

Op vakantie met je hond in Gelderland

Wil je op vakantie met je hond op de Veluwe? Van harte welkom op Recreatiepark Het Eperwoud. Hier verwelkomen we honden net zo graag als hun baasjes. Honden hebben hier de tijd van hun leven. In de omgeving van ons park kun je bij uitstek eropuit met je hond. Zo maak je ellenlange wandelingen in de mooiste natuurgebieden. En fiets je samen heel de Veluwe over. Aan het einde van de dag je hond nog even laten uitrazen? Dat kan in één van de losloopgebieden in de buurt. Kortom genieten met je trouwe viervoeter op de Veluwe!

Honden op Recreatiepark Het Eperwoud

Honden verblijven gratis op Het Eperwoud. Op het park vragen we wel iedereen zijn hond netjes aan te lijnen, om te zorgen dat het niet een té gezellige beestenboel wordt. Ga je je hond uitlaten? Je verlaat het park eenvoudig via de entree of de voetgangersuitgang aan de achterzijde. En mocht je hond een ongelukje hebben op het park - kan gebeuren - ruimen jullie het dan even op? Hondenpoepzakjes zijn eventueel verkrijgbaar bij de receptie.

Hondenlosloopgebieden

In de omgeving vind je verschillende losloopgebieden voor honden. Zo kun je prachtig wandelen in heuvelachtig natuurgebied De Renderklippen tussen Epe en Heerde. Kan je hond lekker uitrazen in Het Zwolse Bos bij Heerde, een bosgebied van circa 500 hectare groot. Of geniet je van een afwisselende tocht in Het Zandenbos bij Nunspeet, waar je de wandeling af kunt sluiten met een plons.

In al deze natuur- en bosgebieden leven ook andere dieren, wees je daar bewust van. En lijn je hond aan als dat nodig is.