header_banner_image
header_banner_image_mobile

Over Recreatiepark Het Eperwoud

Bij een verblijf op Recreatiepark Het Eperwoud heten wij, Dirk-Jan en Corine, je van harte welkom. Sinds december ’22 zijn wij trotse eigenaren van dit prachtige park. In april ’22 zijn we hier al aan de slag gegaan om het park te leren kennen. 

Vanaf het eerste moment zijn wij dol op deze plek, de omgeving en het park. Bij een bezoek aan de omgeving van Epe, zul je begrijpen waarom wij hier zo dol op zijn. Daar zijn we van overtuigd! Om jouw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, kan het park wel wat liefde gebruiken. Dat is wat wij deze plek de komende jaren in overvloed gaan geven. We zijn al gestart met het nodige onderhoud en een frisse wind door het park. Zo heeft het park begin ‘23 een geheel nieuwe naam en huisstijl gekregen.

Ook hebben we een milieustraat aangelegd, waar je al je afval gescheiden weg kunt gooien. Daarnaast heeft de receptie van binnen een make-over gekregen, is de dierenweide ongeveer tien keer zo groot geworden en hebben de dieren een nieuw binnenverblijf gekregen. Het slagboomsysteem bij de ingang van het park is vervangen door een nieuwe en we hebben de jeu de boules baan naast de horeca opgeknapt.

Op dit moment renoveren we één voor één onze verhuurverblijven (blokhutten, trekkershutten en safaritenten).

Toekomstplannen voor Het Eperwoud

We bruisen van de nieuwe ideeën. Enkele plannen die we in de nabije toekomst uitvoeren zijn:

  • Verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen
  • Vernieuwen van het terras bij het eethuis
  • Een kleine parkwinkel realiseren bij de receptie
  • Stroomvoorziening van de kampeerplaatsen verhogen van 6 naar 10 ampère

Zoals je ziet, vervelen wij ons nog lang niet. We werken met liefde aan een fijn verblijf voor iedereen. En hopen je graag te mogen verwelkomen op Recreatiepark Het Eperwoud.