header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een vakantieverblijf midden op de Veluwe

Ben jij ook zo verknocht aan de Veluwe? En wil je in die prachtige omgeving vertoeven wanneer het jou uitkomt? Met een eigen vakantieverblijf op Recreatiepark Het Eperwoud is dat mogelijk. Het hele jaar door kun je hier recreëren in een fijne vakantiewoning. Jouw tweede thuis. En heb je thuis een trouwe viervoeter? Neem gezellig mee! Honden zijn welkom.

Centrale ligging

Ons park heeft een hele fijne ligging aan de rand van het dorp Epe, dichtbij het centrum en de bossen. Zowel rustzoekers als avonturiers kunnen hier hun hart ophalen. Ons park is namelijk een ideaal vertrekpunt voor mooie wandelingen, prachtige fietstochten en bezoekjes aan charmante Veluwse dorpjes.

Ook ben je vanaf onze locatie zo op de A50 of de A28. Een uitje naar steden als Zwolle, Apeldoorn en Deventer zijn goed te doen.

Leuk voor jong en oud 

Een verblijf op Recreatiepark Het Eperwoud is leuk voor jong en oud. Hoe fijn is het om er met het gezin regelmatig op uit te trekken en de mooie omgeving te ontdekken? Of kleinkinderen te laten logeren bij opa en oma op vakantie? In het zomerseizoen organiseren we leuke activiteiten, zoals verschillende proeverijen, een braderie, live muziek en creatieve workshops. Ook in Epe en omgeving is er voor jong en oud genoeg te beleven en ontdekken.

image1

Mooie nieuwe chalets op ruime kavels met veel privacy in natuurrijke omgeving. Met sfeervolle inrichting, klaar voor gebruik.

Lees meer...

image1

Fraaie tweedehands chalets op fijne kavels met veel privacy in een natuurrijke omgeving. De vakantie kan bijna beginnen.

Lees meer...

image1

Lege kavels om naar eigen smaak in te delen. Plaats hier jouw chalet, blokhut, lodge of tiny house.  

Lees meer...