header_banner_image
header_banner_image_mobile

Kampeerplaats op de Veluwe

Wil jij kamperen op een fijne plek in Gelderland om de Veluwe te ontdekken? Een fijne plek omringd door natuur, rust en gezelligheid? Je bent van harte welkom op Het Eperwoud, of je nu komt met een caravan, tent of vouwwagen. Gelegen aan de rand van het dorp Epe en de Veluwse bossen is ons park een uitstekend vertrekpunt voor een mooie wandeling, fietstocht of bezoek aan een gezellig Veluws dorpje. Om vervolgens onder het genot van een hapje en drankje weer neer te strijken op je eigen plekje. Heerlijk genieten van de rust en vrijheid.

Kamperen op ruime groene kampeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met een grootte van ongeveer 100 m2 en voorzien van 6A stroom. En ze zijn ook nog eens heerlijk groen gelegen. Zodra je je kampeermiddel uitstapt, sta je hier heerlijk met je voeten in het gras en geniet je van de vrolijk tjilpende vogels op de achtergrond. Pak jij je kampeerspullen vandaag nog in?

 
 

impression-img-1impression-mobile-img-1

Ontdek de prachtige omgeving en natuur

Op de Veluwe ervaar je wat natuur met je doet. Vind rust en laat je verwonderen door prachtige bossen en betoverende heides. Sta jij binnenkort oog in oog met wild?  

Lees meer