header_banner_image
header_banner_image_mobile

Luxe kamperen in een safaritent op Het Eperwoud

Heb je altijd al eens het kampeerleven willen ervaren, zonder dat je je eigen kampeermiddel mee hoeft te nemen? Kom dan luxe kamperen in een safaritent op Het Eperwoud in Epe, midden op de Veluwe. Deze tenten zijn volledig ingericht, je hoeft alleen nog maar je tas in te pakken en deze kant op te komen. En wat dacht je van de prachtige locatie? Omringd door natuur, rust en gezelligheid kom je hier echt even helemaal tot jezelf.

Zespersoons ingerichte safaritenten

De safaritenten zijn zo opgesteld dat je ruimte en vrijheid ervaart. Kom je met kinderen? Dan kunnen zij lekker spelen in de speeltuin voor de safaritenten, terwijl jij zorgeloos geniet op de veranda. Na een dag hollen, glijden en klauteren, ploffen de kinderen in de stapelbedden om heerlijk te slapen. Met twee aparte slaapruimtes, zijn onze tenten dan ook geschikt voor zes personen.

Safaritent met privé-sanitair

Wil je echt onderdompelen in luxe? Boek dan de safaritent mét privé-sanitair. Zo hoef je ’s avonds niet meer met je toilettas naar het sanitairgebouw te lopen. Sterker nog, een badkamer met toilet zit gewoon in je tent. Je hoeft je tent dus helemaal niet uit. Dat is nog eens glamping. Heb je je tassen al gepakt?

impression-img-1impression-mobile-img-1

Ontdek de prachtige omgeving en natuur

Op de Veluwe ervaar je wat natuur met je doet. Vind rust en laat je verwonderen door prachtige bossen en betoverende heides. Sta jij binnenkort oog in oog met wild?  

Lees meer